ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΡΓΩΝ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Aρχική  | 

  |   Τα Έργα μας   |   Πελάτες   |  Νέα   |   Επικοινωνία

english

English

Φωτοβολταΐκά Συστήματα

Ήλιος. Η Ανεξάντλητη πηγή.
Ο ήλιος είναι μία ανεξάντλητη, καθαρή, φθηνή και ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Αυτήν την ενέργεια μπορούμε κι εμείς να την εκμεταλλευτούμε, δημιουργώντας μία πηγή εσόδων, ενισχύοντας παράλληλα τις προσπάθειες για πιο οικολογικές προσεγγίσεις στο θέμα παραγωγής ενέργειας. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι ένα μέσο για τη δέσμευση και εκμετάλλευση αυτής της ενέργειας.

Η Ελλάδα και όλες οι υπόλοιπες χώρες της μεσογείου βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Σε πολλές χώρες του κόσμου οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) αποτελούν ήδη σημαντικότατη πηγή ενέργειας, συνεισφέροντας στο ενεργειακό ισοζύγιο, στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην οικονομική τους ανάπτυξη. Ενδιαφέρον παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και στο ενεργειακό τοπίο της Ελλάδας, για την ευρύτερη αξιοποίηση των ΑΠΕ, όπως επίσης και για την ανάπτυξη τεχνολογιών που δεσμεύουν το δυναμικό τους.


Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Τα φωτοβολταϊκά συστήματα χρησιμοποιούν μια απλή διαδικασία, σύμφωνα με την οποία μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον με εκπομπές αερίων ρύπων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ένα τυπικό φωτοβολταϊκό σύστημα ενός κιλοβατ (kWp) αποτρέπει, κάθε χρόνο, την έκλυση περίπου 1,3 τόνων (tn) CO2.

Είναι απλά τόσο στην εγκατάστασή τους, όσο και στην λειτουργία τους και επιπλέον επιτρέπουν την αποθήκευση ενέργειας σε μπαταρίες, κλπ. προσφέροντας ενεργειακή ανεξαρτησία στον χρήστη. Έτσι, τα φωτοβολταϊκά συστήματα χαρακτηρίζονται ως μία αξιόπιστη ενεργειακή λύση με μηδενικό κόστος παραγωγής, μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, που απευθύνονται από τον απλό οικιακό επενδυτή έως το μεγάλο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας και αποτελούν μια κερδοφόρα επένδυση για όλους!


Δυναμική Έργων Α.Ε. – Ολοκληρωμένη Υποστήριξη
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 15 χρόνια στον τομέα της κατασκευής τεχνικών έργων, έχοντας εκτελέσει στο παρελθόν επιτυχώς μία σειρά από περιβαλλοντικά έργα. Έχοντας μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, στους πελάτες μας, στους συνεργάτες μας και φυσικά σε κάθε άνθρωπο, στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφόρο ανάπτυξη της χώρας. Έτσι, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, πρωτοπορούμε και επενδύουμε στις σύγχρονες, οικολογικές μορφές ενέργειας, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ανεξαρτήτως του ύψους της επένδυσής του.
Για το λόγο αυτό έχουμε οργανώσει τμήματα στελεχωμένα από έμπειρους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια, και έχουμε πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2008 για την μελέτη και κατασκευή εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων, καθώς επίσης και για την κατασκευή βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, στο ιδιόκτητο εργοστάσιό μας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία που έχουν αποκτήσει εμπειρία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την υψηλή ποιότητα και την ταχύτητα του χρόνου παράδοσης του έργου σας. Μπορούμε, λοιπόν, να παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο με το κλειδί στο χέρι, προσφέροντας σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένη υποστήριξη που περιλαμβάνει:

  • Οικονομοτεχνική μελέτη και επιλογή του κατάλληλου φωτοβολταϊκού συστήματος.
  • Σύνταξη και προώθηση φακέλου αδειοδότησης.
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την χρηματοδότηση και ασφάλιση του έργου.
  • Κατασκευή μεταλλικών βάσεων στήριξης, στο ιδιόκτητο εργοστάσιο, σύμφωνα με πιστοποιημένα πρότυπα.
  • Τοποθέτηση και εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος και ηλεκτρολογική διασύνδεσή του.
  • Τεχνική υποστήριξη, παρακολούθηση της καλής λειτουργίας και απόδοσης, συντήρηση και επισκευή, εάν υπάρξει τέτοια ανάγκη, της μονάδας σας (after sales service).

Ελάτε τώρα σε επαφή με τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και ενημερωθείτε για τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξτε μέσα από ολοκληρωμένες οικονομικοτεχνικές μελέτες, με αναλύσεις απόσβεσης της επένδυσης, υπολογισμούς ηλιοφάνειας και σκιάσεων, επιλύσεις στατικών στοιχείων, την λύση που ταιριάζει στην εγκατάσταση του δικού σας φωτοβολταϊκού συστήματος!

 

περισσότερα για τα έργα μας ... >>

Φωτοβολταικά σε στέγες έως 10 KW

Φωτοβολταικά σε στέγες έως 10 KW

Εγκατάσταση Φωτοβολταικών σε Βιομηχανικά κτίρια & χωράφια

Εγκατάσταση Φωτοβολταικών σε
Βιομηχανικά κτίρια & χωράφια

Ερωτηματολόγιο για Ζήτηση Προσφοράς ΦΒ

κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε το
“Ερωτηματολόγιο για Ζήτηση Προσφοράς
Φ/Β” σε Adobe PDF

BTM-1